Mijn winkelwagen
(0) artikelen
  • Grootste showroom van de Benelux
  • Laagste prijs van de Benelux
  • Alles uit voorraad.

Elektrische sfeerhaard

Wil je op een makkelijke manier gezelligheid in je huis brengen? Dan is een elektrische haard perfect. Hiermee creëer je in een handomdraai de sfeer van een houtvuur. Altijd al gedroomd van een haard of kachel, maar heeft jouw huis of appartement geen schoorsteen of kanaal? Ga dan voor een elektrische kachel die een huiselijke en sfeervolle warmte biedt. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. De moderne elektrische kachel geeft een realistisch vlammenspel en sommige elektrische haarden geven zelfs warmte!

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Deze haarden zijn ontzettend makkelijk te installeren. Je stookt geen hout, dus een rookkanaal is niet nodig. Ze kunnen daarom overal geplaatst worden. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Ideaal toch?
Niet alleen het plaatsen is een eitje. Ook daarna heb je er geen werk aan. Je hebt namelijk geen rommel in huis door roet, as of hout. En het belangrijkste: de vlammen van de moderne haarden zijn haast niet van echt te onderscheiden. Kortom, je profiteert van alle voordelen van een kachel, zonder de nadelen. Een elektrisch vuur is de toekomst. Een Elektrische sfeerhaard kopen? doe je bij de specialist

Brandtechnieken vlammen spel elektrische sfeerhaarden:

De elektrische haard heeft verschillende manieren om te branden. Zo heb je de elektrische haard die door middel van lampen en spiegels een realistisch vuurbeeld geeft, deze techniek is in de laatste jaren sterk verbeterd en haast niet meer van echte vlammen te onderscheiden. Bij sommige elektrische kachels wordt waterdamp gebruikt, waardoor de vuurbeleving optimaal is. De speciale houtblokken en de warme gloed die de elektrische kachel geeft lijken net echt! 

 

Nu super sale bij OptiMyst sfeerhaarden. Het adres voor uw elektrische haard zonder rookkanaal of gas aansluiting. 

faber elektrische haard

De mogelijkheden van een sfeerhaard zijn enorm:

Kiest u voor een complete haard met ombouw? Dan zijn daar veel mogelijkheden. Natuursteen of een houte ombouw. Een schouw met een Opti-Myst haard of een LED elektrische haard. 
Daar zijn ook prachtige wandhaarden voor bv aan te muur te hangen. Of prachtige brede haarden voor juist in de muur te bouwen. Bekend merken: Modern Fires haard, Dimplex en Faber. Heeft een een bestaande openhaard of gaskachel. Dan is een OptiMyst inzet cassette misschien iets voor u.

 

Modern fires Cinewall wandhaarden. De trend van 2023:

Vanaf nu zijn wij ook leverancier van Modern Fires haarden. Dit is het topmerk op gebied van de elektrische wandhaard