Mijn winkelwagen
(0) artikelen
  • Grootste showroom van de Benelux
  • Laagste prijs van de Benelux
  • Alles uit voorraad.

elektrische haard met schouw

  • Schouwen met sfeerhaard

  • Natuursteen sfeerhaarden

  • Moderne Sfeerhaarden

  • Elektrische inzet haarden

 

Onze bestsellers

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

 

Elektrische haard met schouw

Deze week super sale tot -40% 

Gaat u een elektrische haard kopen. En u gaat vervolgens zoeken, dan ziet u waarschijnlijk dat hier enorm veel keuze in huis. Maar welke elektrische haard heeft u nu eindelijk nodig. Of past het best bij u.

Verschillen in elektrische haarden

Bent u op zoek naar een mooie ombouw / schouw met daarin een elektrische sfeerhaard, of heeft u al een bestaande schouw of openhaard en u zoekt juist een losse elektrische inbouwhaard. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze collectie sfeerhaarden is enorm, en allemaal van hoge kwaliteit.

 

elektrische haard met schouw Faber

Elektrische haard met schouw

Zoekt u een mooie schouw modern of meer klassiek. Een schouw in natuursteen of een houten schouw. Alles is mogelijk. Op onze website ziet u een uitgebreid assortiment. Verdeeld in modern, natuursteen of hout. Alle ombouwen zijn voorzien van de nieuwste elektrische haarden. Deze zijn voorzien van de laatste technieken op vlam gebied. De haarden branden prachtig en zijn zeer realistisch. Ideaal voor een gezellige sfeer te creëren in huis huiskamer. Heeft u een mooie elektrische haard gezien op onze website? Wij hebben ze allemaal aangesloten opgesteld staan in onze showroom.

 

Eenvoud dient de mens

Deze sfeerhaarden zijn ontzettend makkelijk te installeren. Geen gesleep met hout, geen afvoerkanaal en zeer zuinig. Ze kunnen daarom overal geplaatst worden. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact steken. Ideaal toch. 

Mocht u nog een vraag hebben omtrent een elektrische sfeerhaard, neem dan contact met ons op. Onze ervaren verkopers, helpen u graag verder naar u zoek tocht. Elke huiskamer verdient extra sfeer met een gezellig vuurtje. Niet waar?