Mijn winkelwagen
(0) artikelen
  • Grootste showroom van de Benelux
  • Laagste prijs van de Benelux
  • Alles uit voorraad.

Wat zijn Opti-Myst Sfeerhaarden

Wat is een Optimyst haard / waterdamp haard ?


Een Opti-Myst / waterdamp  haard is een revolutionaire aanvulling op de traditionele elektrische vuurbeelden. Een sfeerhaard met een Opti-Myst systeem geeft de illusie van echt vuur d.m.v. een gepatenteerde 3-D techniek. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch! Vanuit alle hoeken zie je vlammen. Het vuurbeeld komt tot stand door lichtprojectie op ultrafijne waterdamp. Het vuur zoekt zijn weg 3 dimensionaal tussen de houtset door.


Alleen water en stroom volstaat.

Een waterreservoir,  4 of 5 lampen en 2 unieke verdampers in het Opti Myst systeem creëren een prachtig zeer realistisch vlambeeld, wat niet te onderscheiden is van het echte vuur. Op een vol reservoir van 1.3 Liter brandt de haard ongeveer 8 tot 10 uur. De vrijkomende ultra fijne waterdamp is goed voor de vochthuishouding in huis. Het vlamhoogte is regelbaar en alles is natuurlijk zeer makkelijk te bedienen door de meegeleverde luxe afstandsbediening.

 

Vriendelijk en zeer veilig.

Een Opti-myst sfeerhaard kun je plaatsen waar u wilt. Gewoon Plug & Play. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en buitengewoon veilig. Hoe echt het ook lijkt, Het vuur wordt niet warm. En dus kindvriendelijk !

 

Grootste Opti-Myst collectie van de Benelux

 

Opti-Myst Sfeerhaarden.nl heeft alle Opti-myst sfeerhaarden van alle merken ( Faber , Dimplex , Ruby-fires) opgesteld staan in de grootste showroom van heel Benelux. Omdat wij rechtstreeks vanaf fabriek inkopen, Hebben wij altijd de nieuwste modellen in huis.