Mijn winkelwagen
(0) artikelen
  • Grootste showroom van de Benelux
  • Laagste prijs van de Benelux
  • Alles uit voorraad.

Sfeerhaard

Gaat u uw huiskamer opfrissen. Dan is een elektrische sfeerhaard een ware aanwinst. Met zo een mooie haard haalt u de gezelligheid in huis!

De eenvoud van een Elektrische sfeerhaard.

Omdat deze haarden volledig elektrisch zijn, is de installatie kind eenvoudig. Het enigste wat u nodig heeft is een stekker. Dus geen gedoe met een rookkanaal of gas aansluiting.
Ze kunnen daarom overal geplaatst worden. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Ideaal toch? De mogelijkheden van een sfeerhaard is ongekend groot.
U kunt ze bv onder een televisie inbouwen. De zogenaamde cinewall haarden.
Je kan ook kiezen voor een mooie 2 of 3 zijdige sfeerhaard. Deze haarden verlenen zich uitstekend om ingebouwd te worden in bv een prachtige kast. Zoals een dressoir met een mooie koof tot aan het plafond..

Wand sfeerhaard voor onder een tv.

De trent van 2021 is de haard combineren met de tv. Zo combineer je 2 werelden in een. Omdat een wandhaard absolute niet warm wordt aan de achterzijden. Kunnen deze haarden ingebouwd worden in elk soort materiaal zoals bv. MDF, Gips of Ytong.
Het realiseren van zo een mooie tv / haard wand zeer eenvoudig. Meestal wordt een complete cinewall wand in minder dan 1 dag gemaakt. De elektrische sfeerhaarden is dus niet alleen mooi maar uiterst vriendelijk in te bouwen. 

 

3 zijdige sfeerhaard

3 Zijdige sfeerhaarden

Wat enkele jaren geleden nog onmogelijk leek, is nu mogelijk. Dankzij de nieuwste technieken op gebied van elektrisch vuur, zijn daar tegenwoordig prachtige 3 zijdige sfeerhaarden. Deze verlenen zich uitstekend om in een meubel te bouwen, dit kan je combineren met bv een televisie en dressoir. De mogelijkheden zijn enorm.
U kunt een 3 zijdige haard ook 2 zijdig gebruiken, bij elke sfeerhaard worden zijpanelen geleverd. Zodat je een zijde kan dichten, zodat het een 2 zijdige sfeerhaard wordt, ideaal voor in een hoekopstelling.
Laat je informeren door ons. Wij kunnen het totaal concept van haard tot meubel realiseren voor u. Bekende merken die ver zijn in vlam technologie zijn bv. Element4 , Kalfires, Modern-Fires, Gasco.

 

Modern fires Cinewall wandhaarden. De trend van 2021:

Vanaf nu zijn wij ook leverancier van Modern Fires haarden. Dit is het momenteel het beste merk op gebied van de sfeerhaard. Ze beschikken over de nieuwste technieken, en dat is direct terug te zien in het vlambeeld. 
Ook de kwaliteit en degelijkheid is perfect. Modern Fires staat voor jaren lang plezier en sfeer.