Mijn winkelwagen
(0) artikelen
 • Grootste showroom van de Benelux
 • Laagste prijs van de Benelux
 • Alles uit voorraad.

Sfeerhaarden - inbouw sfeerhaarden

 

Elektrische wandsfeerhaarden

Toon filter
Filteropties
 1. Dit item verwijderen € 1.000,00 - € 1.500,00
 2. Houtset Dit item verwijderen
Prijs
 1. € 1.000,00 - € 1.500,00 (1)
Merk
Kleur
Materiaal
soort vuur
Afmeting
opbouw of inbouw
decoratie set
 1. Houtset (1)
 2. Kiezelset (1)
 3. Beide (4)
Blog

Wand sfeerhaarden

 • ruby fires nova wandhaard

  Ruby Fires Nova 3d

  Normale prijs: € 1.499,00

  Special Price € 1.149,00

  Strakke wandsfeerhaard met opti-myst techniek. NEW

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

WIlt u extra sfeer in huis en heeft u geen plaats voor een schouw of openhaard. Dan is een elektrische wandhaard een zeer goede oplossing. Deze zijn eenvoudig te installeren. U heen afvoer kanaal nodig. En tegenwoordig zijn de haarden zo erg verbeterd, dat de vlammen levens echt zijn.

Elektrische wandhaard in de muur

Cinewall sfeerhaard

Een inbouw wand sfeerhaard is tegenwoordig een echte trend, deze zijn erg ondiep. En zijn zeer eenvoudig te verwerken in een mdf wand of gips platen wand. Veel consument kiezen voortaan voor een haard onder een TV. Nu deze sfeerhaarden steeds mooier en meer realistische vlammen krijgen. Is een tv i.c.m. met een sfeer wandhaard zeer mooi. Momenteel zijn Modern Fires haarden erg populair, dit omdat deze haarden nieuwe technieken gebruiken. Hierdoor zijn de vlammen nog realistischer. 

Elektrische hanghaarden

Wij hebben een enorm groot assortiment hanghaarden. De meeste haarden werken met Opti-Myst techniek. Opti-Myst zorgt voor een zeer realistische vlam met echte diepte. Water wordt verdampt in zeer fijne nevel. Door middel van speciale lampen, wordt een zeer mooi vlam gecreeërd. Je blijft ernaar kijken. Het enigste dat u moet doen, is het water reservoir vullen. En u geniet 8 uur lang van een prachtige haard.
De meeste elektrische hanghaarden zijn voorzien van een warmte element. Warmte van een haard geeft nog eens een extra stukje sfeer in huis.

3 Zijdige elektrische haarden is een opkomende markt. Wij adviseren om een driezijdige haard te nemen met de mooiste vlam van de beste kwaliteit.

De wandhaard sfeerhaard specialist van NL & BE

Kom langs om de wandhaarden te bekijken in onze showroom in Beek & Donk.Hier hangen alle haarden prachtig in onze gezellige showroom. Onder genot van een lekker bakje koffie kunt u de sfeerhaard zien, beleven & voelen.

Premium dealer van Faber hanghaarden, Modern fires haarden, en Dimplex Opti-Myst wall fires.